Банкет менаџмент |
Гастрономија 1 |
Гастрономски менаџмент |
Економика у хотелијерству |
Изградња и опремање хотелских објеката |
Иновације у угоститељству |
Информатика у хотелијерству (Г) |
Менаџмент барова и казина |
Менаџмент догађаја и анимација у хотелијерству |
Националне гастрономије |
Немачки језик 1 |
Немачки језик 3 |
Немачки језик 5 |
Основи туризма |
Персонални менаџмент у хотелијерству |
Планирање менија |
Посластичарство са пекарством 2 |
Пословање рецепције и хотелског домаћинства |
Пословне комуникације |
Пословни енглески језик 1 (гастрономи – непарни индекси) – Иван Милошевић |
Пословни енглески језик 1 (гастрономи – парни индекси) – Јована Николић |
Пословни енглески језик 1 (ресторатери) – Јована Николић |
Пословни енглески језик 1 (хотелијери) – Михаела Лазовић |
Пословни енглески језик 3 (гастрономи) – Михаела Лазовић |
Пословни енглески језик 3 (ресторатери) – Јована Николић |
Пословни енглески језик 3 (хотелијери) – Иван Милошевић |
Пословни енглески језик 5 – Иван Милошевић |
Пословно право |
Право ЕУ у хотелијерству |
Примењена гастрономска естетика |
Рачуноводство хотелских предузећа |
Ресторатерски менаџмент |
Ресторатерство 1 |
Руски језик 1 |
Руски језик 3 |
Руски језик 5 |
Технологија хране и пића |
Француски језик 1 |
Француски језик 3 |
Француски језик 5 |
Хотелијерство 1 |
Хотелски менаџмент – предавања |
Хотелски менаџмент – вежбе |