ПРЕДМЕТИ У ЗИМСКОМ СЕМЕСТРУ Предмети су набројани по називу Банкет менаџмент Гастрономија 1 Гастрономски менаџмент Економика у хотелијерству Изградња и опремање хотелских објеката Иновације у угоститељству Информатика у хотелијерству (Г) Менаџмент барова и казина Менаџмент догађаја и анимација у хотелијерству Националне гастрономије Немачки језик 1 Немачки језик 3 Немачки језик 5 Персонални менаџмент у хотелијерству Планирање менија Посластичарство са пекарством 2 Пословање рецепције и хотелског домаћинства Пословне комуникације Пословни енглески језик 1 – Драгана Илић Пословни енглески језик 1 – Михаела Лазовић Пословни енглески језик 1 – Иван Милошевић Пословни енглески језик 3 – Михаела Лазовић Пословни енглески језик 3 – Иван Милошевић Пословни енглески језик 3 – Емилија Липовшек Пословни енглески језик 5 – Иван Милошевић Пословно право Право ЕУ у хотелијерству Примењена гастрономска естетика Рачуноводство хотелских предузећа Ресторатерски менаџмент Ресторатерство 1 Руски језик 1 Руски језик 3 Руски језик 5 Технологија хране и пића Француски језик 1 Француски језик 3 Француски језик 5 Хотелијерство 1 Хотелски менаџмент