ПРЕДМЕТИ У ЗИМСКОМ СЕМЕСТРУ

Предмети су набројани по називу

Банкет менаџмент
Гастрономија 1
Гастрономски менаџмент
Економика у хотелијерству 
Изградња и опремање хотелских објеката 
Иновације у угоститељству 
Информатика у хотелијерству (Г) 
Менаџмент барова и казина
Менаџмент догађаја и анимација у хотелијерству
Националне гастрономије
Немачки језик 1
Немачки језик 3
Немачки језик 5
Основи туризма
Персонални менаџмент у хотелијерству 
Планирање менија
Посластичарство са пекарством 2
Пословање рецепције и хотелског домаћинства
Пословне комуникације
Пословни енглески језик 1 (гастрономи – непарни индекси) – Иван Милошевић
Пословни енглески језик 1 (гастрономи – парни индекси) – Јована Николић
Пословни енглески језик 1 (ресторатери) – Јована Николић
Пословни енглески језик 1 (хотелијери) – Михаела Лазовић
Пословни енглески језик 3 (гастрономи) – Михаела Лазовић
Пословни енглески језик 3 (ресторатери) – Јована Николић
Пословни енглески језик 3 (хотелијери) – Иван Милошевић
Пословни енглески језик 5 – Иван Милошевић
Пословно право
Право ЕУ у хотелијерству
Примењена гастрономска естетика
Рачуноводство хотелских предузећа
Ресторатерски менаџмент
Ресторатерство 1
Руски језик 1
Руски језик 3
Руски језик 5
Технологија хране и пића
Француски језик 1
Француски језик 3
Француски језик 5
Хотелијерство 1
Хотелски менаџмент – предавања
Хотелски менаџмент – вежбе