Гастрономија 2 |
Гастрономски производи |
Глобализација у хотелијерству |
Информатика у хотелијерству (Х, Р) |
Исхрана |
Кетеринг |
Креативна гастрономија |
Масовна исхрана |
Међународни ланци у хотелијерству (предавања) Међународни ланци у хотелијерству (вежбе) |
Менаџмент квалитета у хотелијерству |
Менаџмент смештаја |
Методика наставе стручних предмета |
Немачки језик 2 |
Немачки језик 4 |
Основи гастрономије |
Основи ресторатерства |
Основи хотелијерства |
Организација рада у хотелијерству |
Посластичарство са пекарством 1 |
Пословна психологија у хотелијерству |
Пословне финансије |
Пословни енглески језик 2 – Јована Николић |
Пословни енглески језик 2 – Михаела Лазовић |
Пословни енглески језик 2 – Иван Милошевић |
Пословни енглески језик 4 – Михаела Лазовић |
Пословни енглески језик 4 – Иван Милошевић |
Пословни енглески језик 4 – Јована Николић |
Предузетнички менаџмент у хотелијерству |
Промоција и продаја у угоститељству |
Ресторатерство 2 |
Руски језик 2 |
Руски језик 4 |
Санитарна заштита и безбедност хотелијерству |
Системи услуживања |
Социологија |
Француски језик 2 |
Француски језик 4 |
Хотелијерство 2 |
Хотелски маркетинг |